قرص بیماری زونا Secrets
قرص بیماری زونا Secrets
Blog Article
زیگموند فروید (۱۹۳۹–۱۸۵۶) پدر روانکاوی، اختلال پارانویا را خاص روشنفکران میداند و میگوید: «بیماران پارانویا که عموماً افراد مجرد و از زمره روشنفکراناند، از شک و بدگمانی خود رنج میبرند، از دشمنان خیالی وحشت دارند و برای مبارزه با آنان، تلاش و وسایل بکر و بدیعی ابداع میکنند.»[۱۴] ناگفته پیداست این مفهوم فروید را نمیتوان به تمام گروه روشنفکری تعمیم داد و از طرف دیگر نیز نمیتوان مصادیق بارز رفتار پارانوئیدی را در کثیری از روشنفکران و سردمداران افکار بلند بشری نادیده گرفت. نمونهای از افراد متفکّر که به این بیماری دچار بودهاند میتوان به آیزاک نیوتن، فیزیکدان و ریاضیدان سرشناس بریتانیایی اشاره کرد. اینجاست که با صرف نظر از مفهوم «بیماری» که به نوعی اختلال روانی آن هم به تنها تعداد کمی از افراد جوامع اشاره دارد، میتوان با تعدیل این مهم، آن را به تمامی افراد بشری تعمیم داد و آن را امر طبیعی دانست، چرا که سوءظن در حد کوچکی لازمه تعامل و تصمیمگیری درست است.
اگر فردی دچار تاول نشود، ویروس نمیتواند گسترش یابد. اقدامات احتیاطی زیر میتواند به جلوگیری از انتقال ویروس کمک کند:
سن شما ۵۰ سال یا بیشتر است. بیماری زونا در سالمندان با عوارض بیشتری همراه است.
برای کسانی که در دوران کودکی واکسیناسیون انجام ندادهاند، واکسن زونا موجود زونا چیست است. افراد ۵۰ ساله و بالاتر باید دربارهی این واکسن با پزشک صحبت کنند.
برخی مراقبت از بثورات پوستی در خانه انجام میشود و این میتواند برخی از علائم را تسکین دهد. به منظور کاهش خارش، میتوان از لوسیون کالامین موضعی برای بثورات استفاده کرد.
اکثر علائم افرادی که دچار زونا میشوند، در خانه قابل کنترل است. در بعضی موارد، افرادی دارای سیستم ایمنی ضعیف یا افراد دارای علائم یا عوارض شدید، ممکن است نیاز به بستری در بیمارستان داشته باشند.
بیش از افراد عادی از حساسیت، زودرنجی، شکاکی، بدبینی و یک دندگی بهرهمند است و چه بسا همین ویژگیها و حالتهای متفاوت است که موجب شکلگیری اندیشههای عمیق در او میشود.
برای مثال کسی که دچار این توهم شدهاست که یک شخصیت مهم سیاسی یا ادبی است، میتواند در دسته مبتلایان به پارانویای مطلق بگنجد.
When The stress ratchets up in your daily life, you can begin to sense a lot more suspicious of other people. Along with the stress doesn’t have to be a little something detrimental like sickness or career loss.
ویکیپدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکیمدیا است.
آیا صرف داشتن دشمنان زیاد، برای ابتلا به پارانویا کفایت کند؟ این مبحث، موجب بروز مباحث فلسفی فراوانی گشته که به این لطیفه نیز منجر شدهاست: «اینکه تو پارانویا داری دلیل نمیشود که کسی آن بیرون نخواهد تو را بکشد.»
یک واکسن متفاوت (واکسن هرپس زوستر) برای افراد بالای ۵۰ سال که سابقهی آبله مرغان دارند و بنابراین حامل ویروس هستند، در دسترس است.
به جرات میتوان گفت که ازدواج با اختلال شخصیت پارانوئید یکی از سختترین تجربههایی است که یک فرد میتواند در زندگی داشته باشد.
افراد دارای درد شدیدتر، ممکن است به داروهای ضد درد قویتری نیاز داشته باشند.